Bouw
aan je
carrière

Je talent volledig ontplooien

Het is de ambitie van VINCI Energies om een werkomgeving te creëren waar elk individu zijn of haar talenten volledig kan ontplooien. Ons beleid is erop gericht om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrièreperspectieven in de groep te bevorderen. Concreet bieden we onze werknemers opleidingen, integratieprogramma’s en verschillende doorgroeimogelijkheden.

 • Waarom werken
  bij VINCI Energies?

  Onze werknemers vormen de basis van ons succes. Dankzij jou, je talenten en je vaardigheden kan VINCI Energies zijn doelen bereiken.

  Lees meer
 • Begeleiding
  van je
  carrière

  Vanaf de allereerste dag in je business unit en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt VINCI Energies ervoor dat je begeleid wordt.

  Lees meer
 • Versterk
  je vaardigheden

  Opleidingen, mobiliteit, promotie: VINCI Energies bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

  Lees meer
 • Hoe
  solliciteren?

  Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij VINCI Energies Belgium? We bieden je verschillende mogelijkheden.

  Lees meer

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.