Onze
mensen

Sarah, Design Engineer bij Cegelec

De projecten zijn interessant en gevarieerd; de meest moderne en vernieuwende technieken worden gebruikt. Elke dag is boeiend en anders. Hier werken is zoveel meer dan alleen tekenen. Men houdt rekening met je mening, je ontwerpt mee en je begeleidt het hele proces vanaf studiefase tot oplevering. Het is meer dan enkel bureauwerk. Vaak zijn we op pad om de installaties die we zelf ontworpen en getekend hebben op de werf mee aan te sturen.

Wouter, Project Manager bij Omexom

Michaël Van Hoeylandt, Project Engineer bij VINCI Facilities

Als voorbereiding op mijn job werd ik 2 weken meegestuurd met onze techniekers om enige “field” ervaring op te doen. Onder begeleiding van mijn collega werd ik verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten. Ik zorg voor de planning van de techniekers en onderaannemers, de opmetingen ter plaatse, bestelling van materialen, werfopvolging, enz… Aangezien ik het project van A tot Z opvolg, is de voldoening dan ook groot eens het project volledig afgewerkt is.

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.