Onze
mensen

Oxana, Design Engineer bij Cegelec

Een creatief beroep uitoefenen zoals Design Engineer vereist verbeeldingskracht, creativiteit en flexibiliteit. Dankzij mijn functie sta ik vaak in contact met mensen die op zoek zijn naar creatieve en innovatieve ideeën. Ik verzamel alle nodige gegevens, en volg alles op van ontwerp tot uitwerking. Maar mijn werk als Designer kan ook conventioneel zijn. Zo maak ik ook plannen, schattingen of berekeningen waarbij het belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat.
Doorzettingsvermogen, geduld en een hoge toewijding komen hier goed van pas.

Wouter, Project Manager bij Omexom

Michaël Van Hoeylandt, Project Engineer bij VINCI Facilities

Als voorbereiding op mijn job werd ik 2 weken meegestuurd met onze techniekers om enige “field” ervaring op te doen. Onder begeleiding van mijn collega werd ik verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten. Ik zorg voor de planning van de techniekers en onderaannemers, de opmetingen ter plaatse, bestelling van materialen, werfopvolging, enz… Aangezien ik het project van A tot Z opvolg, is de voldoening dan ook groot eens het project volledig afgewerkt is.

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.