Women in
Technology

Marinella De Paepe: Dispatcher

De 55-jarige Marinella De Paepe werkt als dispatcher bij Cegelec. Haar hoofdverantwoordelijkheid is het opmaken van de planning voor de technici wat betreft interventies zoals onderhoud, depannages, installatietests en herstellingen. Jaarlijks stelt ze eerst een jaarplanning op met terugkerende vaste afspraken, die gaandeweg vertaald wordt in weekplanningen.

Lees meer

Caroline Walkers: Logistiek medewerkster

De 56-jarige Caroline Walkers werkt als logistiek medewerkster bij IZEN. Als tussenpersoon tussen het magazijn en kantoor kijkt ze binnen deze functie alles na. Ze geeft elke dag aan wat mee moet uit het magazijn en regelt het tijdig vertrekken en aankomen van leveringen. De start van de werkdag is steeds het drukst, omdat ze ploegen die vertrekken helpt met eventuele problemen bij de opstart. 

Lees meer

Greet Lefebvre: Data Analytics Consultant

De 46-jarige Greet Lefebvre is actief als Data Analytics Consultant bij Actemium. Haar hoofddoel is om data-analyse te introduceren in de technische sector. Wanneer medewerkers vastzitten met hun projecten, helpt en ondersteunt Greet hen bij het identificeren van de juiste data en die te benutten om hun doelen te bereiken.

Lees meer

Isabel Van Hul: Design Engineer

De 50-jarige Isabel Van Hul werkt als Design Engineer bij ITB. Binnen deze functie is ze verantwoordelijk voor het opstellen van de elektrische plannen voor diverse projecten. In de meeste gevallen houdt dit eerst een ontwerpfase in, gevolgd door een tekenfase. Daarna gaan de plannen naar de werf. 

Lees meer

Joke Deknock: Senior Project Buyer

De 45-jarige Joke Deknock werkt als Senior Project Buyer bij Omexom waar ze verantwoordelijk is voor diverse taken binnen het aankoopproces. Haar hoofdverantwoordelijkheden omvatten het vormgeven van het aankoopbeleid, het opstellen van aankoopplanningen, het plaatsen van bestellingen, het bewaken van levertermijnen en het oplossen van problemen.

Lees meer

Ellen Vanhove: Software Engineer

De 29-jarige Ellen Vanhove is aan de slag als Software Engineer bij Axians. Specifieker is ze binnen deze functie momenteel als consultant aan het werk voor een belangrijke speler in de reissector. Daar staat ze naast de analyse en implementatie van nieuwe functionaliteiten, ook in voor de ondersteuning van teamleden.

Lees meer

Daniëlle van Kuijk-Bakx: Senior Project Engineer

De 44-jarige Daniëlle werkt als Senior Project Engineer bij Cegelec, waar ze brandmeldinstallaties ontwerpt en instaat voor de signalisatie van sprinklerinstallaties. Haar hoofdtaken omvatten het opstellen van ontwerpdocumenten en projectietekeningen. Zodra een installatie geleverd is, controleert ze ook op locatie bij de klant de werking van de apparatuur en software. 

Lees meer

Karie Verschraegen: Facility Coordinator

De 58-jarige Karie Verschraegen werkt als Facility Coordinator bij VINCI Facilities. Binnen deze functie staat ze onder andere in voor de coördinatie van de industriële schoonmaak van een 250-tal gebouwen van ArcelorMittal Gent. Ze is het centrale aanspreekpunt (SPOC) voor de gehele site

Lees meer

Myriam Baecke: Business Analyst

De 33-jarige Myriam Baecke werkt als Business Analyst bij Actemium. Ze fungeert als brug tussen de programmeur en de softwaregebruiker en ondersteunt klanten met het gebruik van de applicaties. Daarnaast begeleidt ze ook nieuwe klanten bij de implementatie van de software en toetst ze hierbij hun behoeften af. Die behoeften en wensen communiceert ze vervolgens aan de programmeurs. 

Lees meer

Mulija Sikira Lokvancic: Project Engineer

De 25-jarige Mulija Sikira Lokvancic werkt als Project Engineer bij ITB. Ze ondersteunt de Project Manager in de uitvoering van diverse projecten op het gebied van installatietechniek. Naast het opstellen van projectplannen zorgt ze ook dat projecten binnen de gestelde tijd, kwaliteitsnormen en budget worden afgerond.

Lees meer

Els Cammaerts: Customer Care Support

De 36-jarige Els Cammaerts werkt als Customer Care Support bij IZEN. Haar hoofdverantwoordelijkheid is het telefonisch contact onderhouden met klanten inzake problemen met de plaatsing van zonnepanelen en HVAC-installaties. Daarnaast staat ze ook in voor het bestelproces van het nodige materiaal bij herstellingen.

Lees meer

Laura: HSE Coordinator

De 24-jarige Laura Slop werkt als HSE Coordinator bij Cegelec. Binnen die functie volgt ze dagelijks alles op het gebied van veiligheid op, waaronder het opstellen van veiligheidsplannen met risico-inventarisaties. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor het uitwerken van jaarplannen en verbetervoorstellen. 

Lees meer

Lizy: Site Manager

De 35-jarige Lizy Verwerft werkt als Site Manager bij VINCI Facilities. Bij een gepland onderhoud start ze met een onderaannemer het project op volgens de juiste veiligheidsinstructies, beantwoordt ze vragen en volgt ze het onderhoud achteraf verder op. 

Lees meer

Noa: HVAC Technician

De 25-jarige Noa Grangé werkt als HVAC Technician bij VINCI Facilities. Ze houdt zich vooral bezig met de koeling, ventilatie en verwarming van gebouwen. Hierbij onderhoudt ze luchtgroepen, controleert ze hun goede werking en voert ze herstellingen uit aan koelinstallaties of ketels. 

Lees meer

Bianca: Warehouse Manager

De 46-jarige Bianca De Backer werkt als Warehouse Manager bij AVT. Haar takenpakket omvat onder andere de ontvangst van goederen, gevolgd door een kwaliteitscontrole. Daarnaast zorgt ze voor de bevoorrading van het magazijn en de keuring van verschillende gereedschappen. 

Lees meer

Wendy: Research Engineer

De 35-jarige Wendy Vanlommel werkt als Research Engineer bij IZEN. Ze houdt zich bezig met data-analyse en analyseert meer specifiek de data van zonneparken en de sensoren die erbij geplaatst worden. Daarnaast onderzoekt ze eventuele storingen op basis van de beschikbare data.

Lees meer

Julie: Project Engineer

De 35-jarige Julie Tavernier werkt als Project Engineer bij Axians. Ze voert technische projecten uit en komt hierbij dagelijks in aanraking met verschillende technologieën waardoor ze over een divers takenpakket beschikt. 

Lees meer

Marijn: Coordinator Product Engineering

De 37-jarige Marijn Janssens werkt als Coordinator Product Engineering bij IZEN. Als coach ondersteunt ze samen met haar team iedereen binnen IZEN op technisch vlak en helpt ze hen de klant beter te bedienen door nieuwe producten en problemen bij bestaande producten te onderzoeken. Daarnaast organiseert ze ook opleidingen voor collega’s aan de IZEN Academy

Lees meer

Zineb: Design Engineer

De 38-jarige Zineb Boutchich werkt als Design Engineer bij Cegelec. Ze ontwerpt, optimaliseert en coördineert speciale technische installaties die beantwoorden aan de eisen van de klant en houdt hierbij rekening met het budget en de timing. Zo staat ze onder andere in voor de opmaak van principeschema’s en uitvoeringsplannen aan de hand van werfbezoeken, opmetingen en analyses.

Lees meer

Laurence: Business Analyst

De 27-jarige Laurence Ketels werkt als Business Analyst bij Actemium. Haar takenpakket omvat het contact met diverse klanten van veevoederbedrijven, peilen naar hun noden en op basis daarvan zelf software programmeren of een technische projectbeschrijving uitwerken voor de technische programmeurs in haar team.

Lees meer

Tinne: Automation Engineer

De 27-jarige Tinne Van Den Bergh werkt als Automation Engineer bij AVT. Ze staat onder meer in voor de programmatie, opstart en onderhoudsbeurten van automatisch geleide voertuigen (AGV’s).

Lees meer

Lynn: Software Engineer

De 24-jarige Lynn Van Nieuwenhove werkt als Software Engineer bij Axians. Ze ontwikkelt op maat gemaakte applicaties voor klanten. Daarnaast ondersteunt ze haar collega’s bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de applicaties en bij het oplossen van problemen bij klanten.

Lees meer

Ariana: Senior Project Engineer

De 52-jarige Ariana Nura werkt als Senior Project Engineer bij Cegelec. Ze staat onder andere in voor het ontwerp en de engineering, alsook voor de opvolging van de planning, opstart en afregeling van HVAC-installaties. 

Lees meer

Charlotte: Quality & Safety Controller

De 29-jarige Charlotte Breugelmans werkt als Quality & Safety Controller bij IZEN. Naast haar rol als coach, staat ze ook in voor de voorbereiding en veiligheidscontroles van de installaties van zonnepanelen. 

Lees meer

Evelien: Interior Architect & Space Planner

De 34-jarige Evelien Menu werkt als Interior Architect & Space Planner bij VINCI Facilities en begeleidt hierbij dagelijks klanten van a tot z. Zo bedenkt ze creatieve concepten, creëert ze daar een concreet plan voor, en voert ze het project vervolgens uit.

Lees meer

Sophie: Software Engineer

De 26-jarige Sophie Van Der Fraenen werkt als Software Engineer bij Axians. Ze ontwikkelt software op maat, afgestemd op de specifieke noden en wensen van klanten.

Lees meer

Evelien: Project Manager

De 30-jarige Evelien Clarysse werkt als Project Manager bij Axians Audiovisual. Haar carrièrepad begon met de opleiding elektronica: een vakgebied waarvan ze steeds al het gevoel heeft gehad dat het bij haar paste.

Lees meer

Florine: Junior Automation Engineer

De 23-jarige Florine Vrielynck werkt als Junior Automation Engineer bij Actemium. Ze biedt hulp bij problemen in verband met de nodige gegevens voor gebruikersrapporten. Dat doet ze voornamelijk voor farmaceutische bedrijven.

Lees meer

Limke: Lasser

De 28-jarige Limke Rons werkt als industrieel lasser bij Actemium, een beroep dat ze dankzij avondschool en de ondersteuning van haar mama met veel plezier uitoefent. 

Lees meer

Annelies: Project Manager

De 44-jarige Annelies Van Daele werkt als Project Manager bij Axians, dat software ontwikkelt op maat van de klant. Ze volgt het projectmanagement van a tot z op met oog voor de wensen en eisen van haar klanten.

Lees meer

Virginie: Business Unit Manager

Virginie Delattre is Business Unit Manager bij City Electric in Luxemburg. Vanuit een leidinggevende functie staat ze in voor het dagelijks bestuur, het aansturen van het team en het opzetten en organiseren van projecten.

Lees meer

Corinne: Project Manager

De 41-jarige Corinne Kermesse werkt als project manager bij Cegelec, een merk van VINCI Energies in België. Ze is als het ware projectdirigent en coördineert haar projecten van a tot z met als doel die tot een goed einde te brengen.

Lees meer

Aseel: EPC Engineer

De 27-jarige Aseel Khadim S Aldfafae werkt als EPC Engineer bij IZEN in Lille. Ze staat in voor het ontwerp en design van zonnepanelen.

Lees meer

Oxana: Design Engineer

De 42-jarige Oxana Butenko werkt als Design Engineer bij Cegelec. Ze is verantwoordelijk voor het ontwerp en de opmaak van de uitvoeringsplannen voor technische gebouwinstallaties.

Lees meer

Clémence: Mechanical Engineer

De 30-jarige Clémence De Block werkt als Junior Mechanical Engineer bij Actemium. Ze staat in voor de uitvoering van de mechanical pipings vanaf de opmaak van de offerte tot en met de oplevering van het project.

Lees meer

Kim: Project Manager Space Planning

De 34-jarige Kim Vanuytsel werkt als Project Manager voor het team Space Planning bij VINCI Facilities. Samen met haar team werkt ze op de werf en volgt ze de kantoor- en retailprojecten van a tot z op.

Lees meer

Fran: Sales Branch Manager

De 31-jarige Fran Audenaert werkt als Sales Branch Manager bij Actemium. Ze is vooral verantwoordelijk voor robotinstallaties en is daarvoor het centrale aanspreekpunt bij zowel vaste als nieuwe klanten.

Lees meer

Sophie: Business Unit Manager

Sophie De Decker is Business Unit Manager bij VINCI Energies in België. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling technisch onderhoud en meer bepaald voor langetermijncontracten. Ze staat onder meer in voor het personeel en de financiële en operationele aspecten van haar Business Unit.

Lees meer

Lisette: Magazijnier

Lisette Van Echelpoel is magazijnier bij IZEN, het merk van VINCI Energies in België dat zich richt op 100% slimme energie. Haar dagelijkse taken zijn de klantenbestellingen verzorgen, laden en lossen, zonnepanelen vervoeren en bijhorende materialen klaarzetten.

Lees meer

Frisco: Industrieel Projectingenieur

Frisco Driever staat aan het begin van haar professionele carrière maar geniet al zeer veel verantwoordelijkheid als industrieel projectingenieur bij Actemium, een merk van VINCI Energies in België.

Lees meer

Eva: Elektromechanieker

De 27-jarige Eva Olyslager werkt als elektromechanieker bij Omexom. Ze werkt dag in dag uit met elektriciteit en mechaniek, zoals aansluitingen van laagspanning en bekabeling.

Lees meer

Onze Vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.