Women in
Technology

Clémence: Mechanical Engineer

De 30-jarige Clémence De Block werkt als Junior Mechanical Engineer bij Actemium. Ze staat in voor de uitvoering van de mechanical pipings vanaf de opmaak van de offerte tot en met de oplevering van het project.

Lees meer

Kim: Project Manager Space Planning

De 34-jarige Kim Vanuytsel werkt als Project Manager voor het team Space Planning bij VINCI Facilities. Samen met haar team werkt ze op de werf en volgt ze de kantoor- en retailprojecten van a tot z op.

Lees meer

Fran: Sales Branch Manager

De 31-jarige Fran Audenaert werkt als Sales Branch Manager bij Actemium. Ze is vooral verantwoordelijk voor robotinstallaties en is daarvoor het centrale aanspreekpunt bij zowel vaste als nieuwe klanten.

Lees meer

Sophie: Business Unit Manager

Sophie De Decker is Business Unit Manager bij VINCI Energies in België. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling technisch onderhoud en meer bepaald voor langetermijncontracten. Ze staat onder meer in voor het personeel en de financiële en operationele aspecten van haar Business Unit.

Lees meer

Lisette: Magazijnier

Lisette Van Echelpoel is magazijnier bij IZEN, het merk van VINCI Energies in België dat zich richt op 100% slimme energie. Haar dagelijkse taken zijn de klantenbestellingen verzorgen, laden en lossen, zonnepanelen vervoeren en bijhorende materialen klaarzetten.

Lees meer

Frisco: Industrieel Projectingenieur

Frisco Driever staat aan het begin van haar professionele carrière maar geniet al zeer veel verantwoordelijkheid als industrieel projectingenieur bij Actemium, een merk van VINCI Energies in België.

Lees meer

Eva: Elektromechanieker

De 27-jarige Eva Olyslager werkt als elektromechanieker bij Omexom. Ze werkt dag in dag uit met elektriciteit en mechaniek, zoals aansluitingen van laagspanning en bekabeling.

Lees meer

Onze Vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.