Powered by
your energy

Full of energy

Onze energie? Dat zijn 2.800 talenten verspreid over 13 merken en 59 business units. Technische experten die samen vol energie het leven van elke dag beter willen maken. Die steeds blijven groeien en de meest uitdagende projecten aanpakken. Het kloppende hart van VINCI Energies. Iemand zoals jij?

Onze waarden

 • Verantwoordelijkheid

  “Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij Axians. Ik krijg steeds meer verantwoordelijkheid en haal voldoening uit het realiseren van complexe projecten samen met het team.

  Julie, Project Engineer bij Axians

 • Vertrouwen

  “Elke dag biedt nieuwe technische uitdagingen. En als ik het antwoord niet direct kan vinden, weet ik dat ik op mijn collega’s kan vertrouwen en een beroep kan doen op al die specialisten.”

  Tony, Service Engineer bij Actemium

 • Ondernemerschap

  “Elk project is anders. Je gaat zelf creatief op zoek naar oplossingen. Steeds met het oog op veilig werken. Volgens planning en deadlines. Dus zoek je steeds de meest efficiënte manier van werken.”

  Dimitri, Monteur Hoogspanning bij Omexom

 • Autonomie

  “Samen met mijn team beheer ik de onderhoudscontracten van 200 sites voor 80 verschillende klanten. Alsof het mijn eigen kleine onderneming is”

  Gregory, Contract Manager bij VINCI Facilities

 • Solidariteit

  “Er zijn geen onbereikbare doelen ... wij ontwikkelen samen onze projecten, wij werken samen als een team, wij streven naar een perfect resultaat en wij zorgen er samen voor dat we trots kunnen zijn op al onze realisaties.

  Oxana, Design Engineer bij Cegelec

Onze expertise

VINCI Energies, dat zijn 52 business units. In de industrie, infrastructuur, dienstensector en telecommunicatie. Elk met hun eigen expertise en jarenlange ervaring. Van ontwerp tot implementatie. Van installatie tot onderhoud. Die dicht bij de klanten staan en hun noden echt begrijpen. Dat kan alleen als je over de strafste mensen beschikt. Technische profielen en ondersteunende diensten.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.