Creatieve electronicus met kennis radio

Ben jij de MacGyver die we zoeken ?

Iemand die geen problemen ziet, maar enkel uitdagingen.

Een elektronische schakeling bedenken om ‘iets’ te doen, dat doe je met de vingers in de neus.

Creatieve oplossingen voor relatief eenvoudige problemen. Iets zoals toestel A heeft een microfoon met een bepaalde stekker. Maar de klant wil liever een microfoon van een ander merk/type. Ombouwen is dus nodig, andere stekker, andere pinout en misschien een pre-amp.

Je mag het schema ontwerpen en als proof-of-concept bouwen. Afhankelijk van de wens van de klant zal het gaan over een uniek exemplaar, of indien blijkt dat de gebouwde oplossing het gat in de markt is, dan kan het kan net zo goed zijn dat het later op grotere schaal geproduceerd zal worden.

Arduino, Teensy, STM32, Raspberry Pi en meer van dat leuke speelgoed hebben voor jou geen geheimen.

Als dat je niet afschrikt, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Heb je nu toevallig ook nog eens wat affiniteit voor radio, dan zou dat ideaal zijn

Wat we verwachten is dat je zelfstandig kunt werken.

Toon je kunnen met duct tape en paperclips, een echte ‘get it done’ attitude. Hier zal het eerder een protoboard en een solduur zijn natuurlijk, maar je begrijpt wel wat we bedoelen.

Je mag gerust een ingenieur elektronica zijn, maar dat hoeft niet per sé. Het zijn de resultaten die primair belangrijk zijn. Kan je het bedenken, bouwen en werkend krijgen. Liefst ook nog eens zonder dat het na een half uur ontploft. Dat is wat we willen zien, ook al heb je het allemaal zelf op een donker zolderkamertje aan jezelf geleerd.

Dat je moet kunnen lezen en schrijven lijkt een evidentie. Minstens Nederlands en Frans. Engels zal ook nodig zijn, geen Shakespeare maar eerder technisch Engels.

We hebben een uitdagende functie voor jou, waar je al je creativiteit in kwijt kan.

Je komt terecht in een team van specialisten op vlak van radio en telecom.

Training on-the-job is voorzien, want je vervangt een collega die met pensioen gaat. Hij blijft nog een jaar, dus er is nu nog tijd om zijn kennis over te dragen.

Onze industrie is radio en telecom, voornamelijk voor de publieke sector.

Onze klanten zijn Politie, Brandweer, Civiele bescherming, het leger, de Lijn, NMBS en vele anderen.

Wat we jou bieden :

  • Een stabiele baan in onze Business Unit TranzCom Telecom die in volle ontwikkeling is
  • Een motiverende werkomgeving met zeer gevarieerde opdrachten
  • Een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering
  • Een werkomgeving die gekenmerkt wordt door zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, ondernemingszin en vertrouwen en die stevig verankerd is in de structuur van een internationale groep

Kom aan boord en ontdek “the VINCI Energies way of life!.

Interesse in de vacature? Aarzel dan zeker niet om online te solliciteren of stuur je CV en motivatiebrief op naar avalon.verrijken@vinci-energies.com 

 

 

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.